Skandinaviska Områdesskydd Stängsel-Staket-Grindar

Skandinaviska Områdesskydd Stängsel-Staket-Grindar

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av produkter med hög kvalitet genom vår egen webbutik, Stängselbutiken, och vi levererar material till hela Sverige. Vi på Skandinaviska Områdesskydd har lång erfarenhet av områdesskydd. Vår affärsidé innebär att vara en rikstäckande leverantör av produkter med hög kvalitet och samtidigt erbjuda kompetent och effektiv montagehjälp. Vi vet att ett säkert områdesskydd ger mindre oro och bättre nattsömn, och vi vill erbjuda våra kunder vår samlade kunskap och erfarenhet inom områdesskydd för att alla ska få det skydd de behöver, när de behöver det. Genom tillgänglighet, kvalitet och ett starkt och alltid pågående utvecklingsarbete strävar vi mot att bli en stängselleverantör som såväl privatpersoner som industri kan känna förtroende för.

Företaget har produkter i följande kategorier:
Ingen utvalda kataloger.
CAPTCHA
Den här frågan är att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska "spam-robotar"...
Fyll i rätt svar.

Kontakt

Kilowattvägen 12
136 44 Handen
Sverige
Facebook

Nyheter från Skandinaviska Områdesskydd Stängsel-Staket-Grindar

Ett kastanjestaket ger den perfekta ombonade känslan för trädgården eller odlingsplatsen. Det ger ett luftigt och naturligt intryck och passar både kortare och längre sträckor.
Glasräcken är både säkra, snygga och lätta att underhålla, och det blir ett mer och mer populärt val för såväl balkonger, altaner och trappor.
OrganoWood är ett miljöklassat alternativ till tryckimpregnerat trä som kan användas till staket, plank och trall. Träet är helt fritt från kemikalier och får med tiden en vacker silvergrå nyans.

Reportage, tips & idéer från Skandinaviska Områdesskydd Stängsel-Staket-Grindar

Organowood för miljövänliga och vackra altaner och staket
Antalet förfrågningar från kunder som söker hållbara och miljövänliga staket och plank ökar stadigt och sedan en tid...