Spa-Bad

Spabad är en plats där du verkligen kan slappna av, och njuta lite extra av allt det fantastiska i livet. Det finns flera olika varianter av badkar, och du kan välja ett som passa just dina och din familjs behov. Det finns badkar som passar bäst som fristående på altanen, eller i trädgården. Det finns också badkar som går utmärkt att gräva ner, eller sätta i ett trädäck, precis som en pool.

Utvalda varumärken

Svenska Neptun- Experten på Bubblor & Massage. 20 år i branschen
En njutningsfull inverstering som räcker året om!
Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse
SpaCare-produkterna är särskilt utvecklade för spabad. Har du ett bad måste det vara rent.
Fantastiska spabad från Coast Spa.
Terrasspoolen som vi säljer är en kombination av ett spabad och en trätunna. Kort sagt är det en utomhuspool i miniformat.
Marknadens enda Svensktillverkade premium bad!
THESE SPA JETS ARE MADE FOR HEALING ! levereras med termolock.
En del kallar det lyx, hos oss är det standard!
Som direktimportör utan mellanhänder kan vi erbjuda dig bra kvalitet till rätt pris
Sveriges mest sålda pool

Rejält sänkta priser på Poolpaket och tillbehör
Använd ditt spabad ekonomiskt genom att skydda den med ett spabadstak från Pooltime

Reportage, tips & idéer

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag används för att man ska få möjligheten till skatteavdrag för diverse husarbete. Som t.ex rutavdrag i trädgården...
Med rätt isolering och ett bra överdrag kan du njuta av ditt spabad hela året
För många innebär poolstängningen i början av hösten en stor sorg. Kanske finns det många sköna...
Swimming bag är sommarens hetaste pooltillbehör och finns i 10 olika färger.
Under våren 2017 lanserade Jumbo Bag Sverige en ny bean bag till alla svenska hems pooler. Med...
Tänk att få glida ner i ett härligt utomhusbad en ljummen sommarkväll. Eller varför inte, ner i ett rykande hett bad en iskall vinterdag.
När du än väljer att använda ditt...
Njut utav den härliga känslan som ett spabad utav hög kvalité ger dig.

Spa-Bad

Spabad är en plats där du verkligen kan slappna av, och njuta lite extra av allt det fantastiska i livet. Det finns flera olika varianter av badkar, och du kan välja ett som passa just dina och din familjs behov. Det finns badkar som passar bäst som fristående på altanen, eller i trädgården. Det finns också badkar som går utmärkt att gräva ner, eller sätta i ett trädäck, precis som en pool.

Så gör man när man skaffar spabad

När du bestämt dig för att skaffa spabad, är placeringen av karet mycket viktig. Det finns företag som specialiserar sig på att bygga kar av modeller som går att sänka ner i trädäck, som en pool. Det finns också företag som valt att specialisera sig på spabad som tål väder, vind, och som går att använda utomhus året om. Detta även under de kalla månaderna. Det finns badkar som är lätta att städa och underhålla, vilket kan vara skönt. Att tänka på vid placering av karet, är att mäta karet noggrant så att det verkligen får plats, samt att noga räkna på karets vikt, med vatten och badande.

Spabad - Ett sätt att koppla av och njuta

När du ska installera ditt spabad

Ett spabad kan vara lätt, eller svårt att installera. Vissa badkar är tillverkade av PVC-plast, som fylls med luft och formas på samma vis som en luftmadrass tar form. Dessa går lätt att installera själv, och har oftast inte så komplicerad elektronik att de kräver elektriker. Andra spabadkar är byggda av akrylplast, och kan väga flera hundra kilo. Dessa är svåra att installera själv, eftersom de kräver kranbil för att få på plats. Vid installering av ett sådan badkar är det viktigt att se över vägen till installationsplatsen. Vid installering av avancerade spabad är det viktigt att ta hjälp av elektriker, så allt blir rätt med kombinationen el och vatten.

  • Spabad av PVC-plast är lätta att installera själv
  • Spabad finns i flera storlekar
  • Installation av avancerad elektronik kräver elektriker
  • Spabad av PVC-plast är ofta lätta att underhålla
  • Ett spabad i solid akrylplast tål ofta kyla

Hur sköter jag mitt spabad?

De flesta spabad har idag inbyggda reningsverk, som underlättar städningen. Vattnet behöver alltid vara desinficerat, eftersom otrevliga och oönskade bakterier lätt får fäste i vatten som står stilla. Dessa kan göra en badare mycket sjuk. Var noga med att fylla på kemikalierna som krävs i ditt badkar. Om du valt ett badkar med lock, är det viktigt att komma ihåg att lägga på locket, när karet är färdiganvänt - så inte löv, grenar eller annat kan ramla ner i karet. Om du valt en självrengörande modell, kräver badkaret inte mycket mer skötsel. Ramlar något i när man använder karet, är det lätt att bara plocka upp det.

Redaktionen tipsar

Tänk att få glida ner i ett härligt utomhusbad en ljummen sommarkväll. Eller varför inte, ner i ett rykande hett bad en iskall vinterdag....
Swimming bag är sommarens hetaste pooltillbehör och finns i 10 olika färger. Under våren 2017 lanserade Jumbo Bag Sverige en ny bean bag...
RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag används för att man ska få möjligheten till skatteavdrag för diverse...

Annonser