Pooler

Många köper en egen pool att ha hemma i trädgården vilket blir en härlig samlingsplats för familj och vänner. Finns det något härligare att ta ett dopp i en svalkande pool hemma på tomten? Välj mellan att köpa färdiga pooler eller designa en egen och ni har många härliga stunder runt poolen framför er med vänner och familj. Varför inte ett kombinerat poolparty med grillning i trädgården en varm sommardag?

Utvalda varumärken

Vi erbjuder Dig Skandinaviens största urval pooler
Glasfiberpooler och Thermopooler, kompletta poolpaket hos Pool Sweden
Mura din pool med Finjas murblock. Så här går du tillväga. .
Poolpaket-Lyx eller Enkel! Primastar är företaget med låga priser och hög kvalite!
Saniklar Poolvård Hälsosamt & Hygieniskt. Poolvård skall vara lätt för alla.
Prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet!
Terrasspoolen som vi säljer är en kombination av ett spabad och en trätunna. Kort sagt är det en utomhuspool i miniformat.
Vi lämnar 25 års garanti på poolplåten som är av förzinkad stålplåt.
Vi är specialist på måttanpassade pooltak samt pooltak i Box för självmontage.
Glasfiberpooler från Australien samt svensktillverkade polypropen pooler!
Plastman tillverkar alla sina poolskydd i egen verkstad i Sverige
Designa din egen pool
Svenska Neptun- Experten på Bubblor & Massage
Fantastiska spabad från Coast Spa.
Hoppa i vattnet! Upplev nöjet av att bada i en klorfri Baquacil swimmingpool.
hth klor används för desinfektion av dricksvatten.
hth Klor - undvika problem med klorlås.
Pool i flexibelt modulsystem vilket gör leveransen mer anpassningsbar.
Ett pooldäck som verkligen håller måttet.
Sveriges mest sålda pool

Rejält sänkta priser på Poolpaket och tillbehör
Egen swimmingpool hemma är en investering som höjer livskvalitén.
Våra massagebad används ute eller inne, sommar som vinter, varje dag - året runt.
Vi skapar din Pool och SPABADs miljö för härliga bad med både bus med barnen och stillsamma bad för återhämtning och ökad livskvalité.

Nyheter

Årets nyhet, miljöpoolen
Sveriges första miljöpooler. I mars släpper Miami Pool Sveriges första miljöpooler med låg energiåtgång och lång hållbarhet.

Reportage, tips & idéer

Med rätt isolering och ett bra överdrag kan du njuta av ditt spabad hela året
För många innebär poolstängningen i början av hösten en stor sorg. Kanske finns det många sköna...
Väljer du att investera i en åttaformad pool så får du en läcker pool som inbjuder till bad.
Swimming bag är sommarens hetaste pooltillbehör och finns i 10 olika färger.
Under våren 2017 lanserade Jumbo Bag Sverige en ny bean bag till alla svenska hems pooler. Med...
Tänk att få glida ner i ett härligt utomhusbad en ljummen sommarkväll. Eller varför inte, ner i ett rykande hett bad en iskall vinterdag.
När du än väljer att använda ditt...
RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag används för att man ska få möjligheten till skatteavdrag för diverse husarbete. Som t.ex rutavdrag i trädgården...
Din trädgård är så mycket mer än bara en gräsmatta, träd och buskar.

Pooler

Många köper en egen pool att ha hemma i trädgården vilket blir en härlig samlingsplats för familj och vänner. Finns det något härligare att ta ett dopp i en svalkande pool hemma på tomten? Välj mellan att köpa färdiga pooler eller designa en egen och ni har många härliga stunder runt poolen framför er med vänner och familj. Varför inte ett kombinerat poolparty med grillning i trädgården en varm sommardag?

Här finns pooler i alla storlekar

Att ha en egen pool på tomten är något många drömmer om. Många företag specialiserar sig på försäljning av pooler och tillbehör och kan ge värdefulla tips innan ni bestämmer er. Det kan vara bra att titta på olika typer av pooler då det finns många olika att välja bland. En vanlig rektangulär pool passar in på de flesta tomter men även en med lite annorlunda form fungerar lika bra. Ofta går det att anpassa poolen till tomten då man kan bygga upp med en stödmur runtom om det skulle behövas. Man kan även välja mellan att ha en nergrävd pool eller en som är ovanför markytan.

Pooler för din trädgård - ett rent nöje

Pool året runt

Det är enklare än man tror att få en pool på tomten. Man behöver gräva upp där poolen ska vara och sen väljer man om man vill ha en färdig produkt i exempelvis stålplåt som sedan kläs med en snygg formsvetsad duk eller om man vill ha en kaklad pool. Det är viktigt att man har väldränerad jord runtom poolen och den ska helst ligga ovan grundvattennivån då kostnaderna annars kan öka. Alla pooler kommer med en stomme och bra material att omgärda poolen med är trätrall eller stenplattor. Anlägg inte poolen under ett träd då barr och löv blåser ner i vattnet.

  • Pooler ovan eller under marknivå
  • Pooltak för användning året runt
  • Härlig samlingspunkt för familj och vänner
  • Möjlighet att designa sin egen pool finns
  • Spapool för den mindre trädgården

Hur sköter jag min pool?

Pooler behöver göras rena och skötas om kontinuerligt. Städutrustning som poolborste med teleskopstång för att komma åt överallt, flytslang, håv och borste att skrubba med. En filtreringsmaskin för att hålla vattnet rent och sandfilter, PH-mätare för att vattnet ska hålla rätt PH-värde och algmedel. Prata med återförsäljaren så tipsar de om vad som behövs och har ofta alla produkter i lager. Många väljer att tömma poolen under vinterhalvåret, men man kan köpa ett pooltak som skyddar mot smuts och förlänger badsäsongen med några månader. Är man noga med att rengöra sin pool har man större glädje av den och ett kontinuerligt underhåll gör att den håller längre.

Redaktionen tipsar

Tänk att få glida ner i ett härligt utomhusbad en ljummen sommarkväll. Eller varför inte, ner i ett rykande hett bad en iskall vinterdag....
RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag används för att man ska få möjligheten till skatteavdrag för diverse...
Med rätt isolering och ett bra överdrag kan du njuta av ditt spabad hela året För många innebär poolstängningen i början av hösten en stor...

Annonser