- Bildgalleri

Altan - Uteplats

Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att bygga en altan eller uteplats. Välj bland bilder på altaner och uteplatser. Om det är någon du finner extra intressant så klickar du på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Attefallshus

En Bygganmälan till kommunen och det blir sedan möjligt att bygga ett komplementhus - Attefallshus fr.om 2 juli 2014. På trädgårdsportalens bildgalleri kan du se de tillverkare som idag erbjuder sina kunder färdiga lösningar på 25 kvm. Genom att klicka på den större bilden kommer du direkt till tillverkarens hemsida för mer information.

Badtunnor-Bastustugor

<span style="color: #2b2b2b; font-family: 'Arial','sans-serif'; font-size: 9pt;">Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att köpa en badtunna eller en bastustuga. Välj bland alla bilder på badtunnor och bastustugor och när det är något du tycker om eller ser spännande ut, klickar du på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.</span>

Bekämpning-Gödning

Bilder och foton när du funderar på att köpa bekämpningsmedel eller gödning. När det är något du vill ha mer information om så klickar du på bilden och så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Bevattning

Här i vårt bildgalleri över bevattning hittar du massor med bilder på olika typer av bevattningssystem från ledande tillverkare. Klicka på bilderna och du ser dem i större format - ytterligare ett klick och du kommer till deras hemsida.

Dammar - Fontäner

Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att bygga en damm till din trädgård. Välj bland alla bilder på dammar och fontäner och om det är någon du tycker om eller ser spännande ut, klickar du på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Friggebodar-Förråd

Har det blivit dags att köpa en ny friggebod eller ett förråd? Här kan du se mängder med friggebodar, förråd och gäststugor från de ledande tillverkarna. Bläddra runt bland bilderna och när du har hittat en lämplig friggebod eller ett förråd som passar dina behov så klickar du baka på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Grillar-Utekök

Med ett utekök, grill eller grillstuga på tomten kan du njuta av nygrillat året runt. I vårt bildgalleri kan du frossa i mängder med inspirerande bilder på allt från små, enkla grillar till stora, inbjudande grillstugor där hela släkten får plats. Bläddra runt bland bilderna från de ledande tillverkarna i Sverige och när du har hittat grillen eller grillstugan som passar din tomt så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Gräsklippare

Bilder, foton på olika gräsklippare när du är i valet att köpa ny gräsklippare. När du finner någon du blir intresserad av klickar du på bilden så kommer du direkt till det företaget som tillhandahåller gräsklipparen.

Markiser - Solskydd

Bilder och massor av inspiration när du funderar på att köpa markis eller solskydd. Välj bland alla bilder på markiser och solskydd och när det är något du tycker om eller ser spännande ut, klickar du på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Sidor