Spabad

Njut av den härliga känslan som ett spabad ger dig

Med ett lyxigt spabad på tomten kan du njuta utav ett härligt bad när du vill, året runt. Ett spabad för utomhusbruk kan utan problem vara vattenfyllt och användas även vintertid. Innan du bestämmer dig för vilket spabad du skall köpa så bör du jämföra olika modeller och ta hänsyn till hur många ni är som kommer använda spabadet. Om hela familjen skall få plats så bör det finnas sittplatser i olika höjder så att både den kortaste och den längsta familjemedlemmen kan sitta så att vattnet når över axlarna. Jämför benutrymmen i de olika modellerna och känn efter så att ni får plats att sträcka på er även om hela familjen sitter i badet. Har ni dessutom vänner eller släktingar som ni gärna umgås med i pooler eller bastu så vill ni kanske ha ett så pass stort spabad att även dem får plats. Jämför även olika egenskaper så som massagestrålar och belysning. Olika modeller har olika egenskaper, tänk igenom vad som är viktigt för dig och investera i ett spabad för utomhusbruk som har just de kvaliteter som du värdesätter.

Spabad är alltid underbara att bada i men det är en speciell känsla att sätta sig i ett varmt och behagligt utomhus spabad när snön ligger tjock och gnistrande runt dig. Ta tillvara på sådana tillfällen och passa på att njuta ordentligt när du ligger i ditt varma spabad och tittar på snön som faller.

För att du skall hitta den bästa plasten till ditt utomhus spabad så bör du jämföra olika platser på din tomt. Ta hänsyn till olika aspekter så som vart du har mest sol, hur vinden brukar blåsa, tomtens design och eventuell insyn innan du bestämmer dig för vart du vill placera ditt spabad. Har du planer på att bygga ett soldäck runt ditt spabad så skall även det få plats på det ställe som du har valt.

Ditt utomhus spabad skall isoleras ordentligt och även täckas med ett lock när det inte används för att förhindra att skräp och liknande hamnar i det. Rengör ditt spabad med jämna mellanrum och underhåll dess filter för att vattnet skall hålla sig så fräscht som möjligt. Du behöver även tillsätta kemikalier för att vattnet skall bibehålla rätt värden. Hur mycket och ofta beror på ett flertal faktorer som hur ofta ni badar och hur stort spabadet är. Följ anvisningarna från tillverkaren så kommer ditt spabad hålla sig fräscht under många år.

Det finns en uppsjö utav olika utomhus spabad på dagens marknad. Det finns allt ifrån små, intima spabad till stora och lyxiga spabad. Jämför deras olika egenskaper och kvalitéer innan du bestämmer dig för vilket du skall investera i.

Vill du veta mer om spabad för utomhusbruk och vad som finns att välja på så är du välkommen att besöka våra annonsörers respektive hemsidor. Där hittar du information om deras sortiment och en mängd härliga inspirationsbilder. När du har bestämt dig för vilken modell som passar dig bäst hittar du information om vart din närmaste återförsäljare finns på tillverkarens hemsida.

Spabad från Enwa Spas

 

Redaktionen tipsar

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag används för att man ska få möjligheten till skatteavdrag för diverse...
Det kan vara svårt att veta hur du ska sätta din personliga prägel på din trädgård. Däremot behöver du faktiskt inte göra så mycket, för...
Efter regn kommer solsken - eller tvärtom! Efter en otroligt varm, solig och torr majmånad, så inleddes juni likadant innan lågtrycken tog...

Annonser

Utvalda varumärken

Svenska Neptun- Experten på Bubblor & Massage. 20 år i branschen
En njutningsfull inverstering som räcker året om!
Med ledord som njutning, design, hälsa och funktion levererar Jacuzzi® en överlägsen badupplevelse
Fantastiska spabad från Coast Spa.