Utsmyckning av trädgården

Smycka din trädgård med roliga skulpturer och vackra statyer

Vill du göra din trädgård mer livfull finns det en mängd roliga, vackra och fantasifulla trädgårdsprydnader att välja bland. Det är bara din fantasi och din personliga smak som sätter gränser för vad du kan göra med din trädgård. Vill du skapa ett fantasiland med en mängd olika statyer och skulpturer så finns det trädgårdsskulpturer i en uppsjö utav olika figurer att välja bland. Du kan sätta upp en charmig vindflöjel för att få en mer lantlig känsla.

Gillar du den äldre stilen och smide så är en golvlykta i svart smide ett måste. De ser ut som gamla, vackra lyktstolpar och har plats för ett blockljus i glaskupan vilket sprider ett mysigt ljus. En charmig trädgårdsdetalj är en paviljong där du kan sitta och fika under ljumma dagar. Har du en gång från parkeringen upp till huset kan du göra den mer välkomnande med en vacker rosenbåge. Har du en lummig tomt så passar det bra med en trädgårdssoffa på tomten.

Gillar du att inreda med vatten kan du med fördel anlägga en damm eller installera en fontän. Det finns även en mängd olika, charmiga fågelbad som passar till de flesta trädgårdar och stilar. Har du nöjet att ha en bäck på tomten kan du investera i en vacker bro i smide som du ställer över bäcken. Det finns hur mycket som helst som du kan köpa och förgylla din trädgård med och som sagt så är det bara din fantasi som sätter gränserna.

Är du nyfiken och vill veta mer om de olika typerna utav trädgårdsutsmyckning som finns till hands på dagens marknad så är du välkommen att besöka våra annonsörers hemsidor. Där hittar du en mängd olika utsmyckningar och inspirerande miljöbilder. När du sedan har bestämt dig för vad du vill införskaffa till din trädgård så hittar du även din närmaste återförsäljare på respektive tillverkares hemsida.

Staty från Garden Aquatica 

 

Redaktionen tipsar

Visst älskar vi när solen kommer till oss på vårkanten. Efter en lång, mörk vinter så är vi nordbor så ljustörstande att vi gör vad som...
Innebär en stor samling fuchsior När jag sommaren 1994 fick min första fuchsia, en rödblå Beacon på stam, kunde jag väl inte ana vad det...
                           När tjälen gått ur marken och den härliga vårsolen syns allt mer börjar det bli dags att ge gräsmattan lite...

Annonser

Utvalda varumärken

Odla på höjden och få en fin blandning av växter.
Utstmyckning för din trädgård
Marschallhållare och mycket mera att smycka din trädgård med.
Exklusivt fågelbord i metall med stilren och modern form.